Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Тц,тц,тц аз се помайтапих с теб,пък ти отзад ми минаваш
    Да си чукнем една среща ама съм активен
    Еее колега,далече съм от тази мисъл, но за по бира може,макар,че сега е сезона на винцето.
    Alfa Rome 159 1.9 JTDm-2008

Comment

• 166

Здравейте колеги,Аз от месец имам 166 2.4JTD 136к.с. 2000г. ,оказа се страхотен автомобил (бях я докарал за части). Единствения проблем беше,че лопатките на турбото бяха блокирали и пренадуваше,със едно разглабяне я върнах към живот.Моторът работи перфектно.Единствено не ми харесва,че е много вдигната (мисля да я обуя с 18-ки) и вътре в салона слагат нещо много гадно лепкаво и цапащо по долната част на таблото

Comment

• Първоначално публикувано от nikimura123 Покажи съобщение
        Здравейте колеги,Аз от месец имам 166 2.4JTD 136к.с. 2000г. ,оказа се страхотен автомобил (бях я докарал за части). Единствения проблем беше,че лопатките на турбото бяха блокирали и пренадуваше,със едно разглабяне я върнах към живот.Моторът работи перфектно.Единствено не ми харесва,че е много вдигната (мисля да я обуя с 18-ки) и вътре в салона слагат нещо много гадно лепкаво и цапащо по долната част на таблото
        Добре дошъл в отбора, колега!

Такъв автомобил не трябва с лека ръка да отива за части. Подържай си го с полагаемата му се грижа и дълго ще му се радваш.

Желая ти само положителни емоции с тази прекрасна кола.

P.S - За лепкавите пластмаси са водени доста дискусии. Потърси ги в раздела.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• 166

Благодаря,с всеки ден колата ми харесва все повече радвам се,че не проявява характер като Фиата.

Comment

• и аз съм един от вас имах проблеми с стоповете за които много благодаря на "ecotronic" оправих си и рефлекторите на лупите и съм горд собственик на страхотен автомобил 166 2.4 150кс евро 3 желая ви само рекрасни мигове с вашите автомобили
            Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

• Айде и аз съм от вчера в отбора

2003 AR 166 фейслифт 2,4mjet 175 коня, автоматик. Страхотна кола!
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                Айде и аз съм от вчера в отбора

2003 AR 166 фейслифт 2,4mjet 175 коня, автоматик. Страхотна кола!
                ауу браво
                да ти е честита

и аз да се запиша тука 166 фейслифт 2.0 тс 6 скорости
                от днеска с газово
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Честито и на двамата.

Comment

• Честито и от мен колеги,много да ви слушат колиците.

Comment

• чакаме някой да организира национална 166 среща да се видим
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Здравейте банда 166, вижта това и помогнете при желание:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83486
                        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• От вчера съм с нова 166. 2000 ТС, 6 скорости старата маска, 2003 г. екстри в несвяст нямам май само стъпало. Със сервизна история, влизала е в бокса само 5 пъти за смяна на масло по книжка. Днес смениха ролки и ремъчета и само една биалетка. Интересно че е карана само с КАСТРОЛ ГТХ 10 В 50 и е сменяно на 20 000 км. У нас май нема как да стане това. Този фабричен ксенон много слабо свети или крушките умират. И защо като го цъкна и свети първо пред колата и после светлинният поток се повдига и осветява по напред. Като се изкъпем ще кача снимки.

Поздрави.
                          алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                          алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                            От вчера съм с нова 166. 2000 ТС, 6 скорости старата маска, 2003 г. екстри в несвяст нямам май само стъпало. Със сервизна история, влизала е в бокса само 5 пъти за смяна на масло по книжка. Днес смениха ролки и ремъчета и само една биалетка. Интересно че е карана само с КАСТРОЛ ГТХ 10 В 50 и е сменяно на 20 000 км. У нас май нема как да стане това. Този фабричен ксенон много слабо свети или крушките умират. И защо като го цъкна и свети първо пред колата и после светлинният поток се повдига и осветява по напред. Като се изкъпем ще кача снимки.

Поздрави.
                            Честито, явно е с нивомат затова ги вдига
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Мерси ще мина да ти я покажа.

Поздрави.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                                От вчера съм с нова 166. 2000 ТС, 6 скорости старата маска, 2003 г. екстри в несвяст нямам май само стъпало. Със сервизна история, влизала е в бокса само 5 пъти за смяна на масло по книжка. Днес смениха ролки и ремъчета и само една биалетка. Интересно че е карана само с КАСТРОЛ ГТХ 10 В 50 и е сменяно на 20 000 км. У нас май нема как да стане това. Този фабричен ксенон много слабо свети или крушките умират. И защо като го цъкна и свети първо пред колата и после светлинният поток се повдига и осветява по напред. Като се изкъпем ще кача снимки.

Поздрави.
                                Чесито и от мен.... Хубaвите километри продължaвaт...
                                Някой ден и aз ще я погледнa.... )
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X